Alla inlägg den 26 mars 2009

Av Monica - 26 mars 2009 16:24

Idag har det varit en Vendela-dag :-))

Och även igår för då hämtade jag henne från farmor och farfar vid halv fem och sen hade vi myskväll bara hon och jag. Kenneth och Axa var på Herrö och jobbade så det var lugnt och tyst hemma :-)

Hon fick stekt fisk och bulgur till middag och det är en riktig favorit! Det svåra är bara att hon vill äta själv och det går sådär när man ska äta bulgur...:)


Efter massa lek och bokläsning (tror vi hann med 5 böcker) fick potteln ett låååångt bad:) Satte på duschen som hon fick hålla i själv, det var superkul tydligen så den ville hon inte släppa i första taget..:) Efter pyamasen åkt på lade vi oss i sängen och gosade en stund innan hon somnade. Mammas lilla hjärta, man älskar henne så mycket att det nästan gör ont..!


Idag har vi haft besök av Linda och Isak! Dom skulle äta lunch här så jag lagade pasta och tonfisk. Själv har jag tänkt fasta i 5 dagar varav detta är dag 1 så jag fick nån smarrig buljongtärning i vatten.. Men Linda och Vendela tyckte maten var god iaf :)


Sen gick vi ut på promenad i över 1 timme och avslutade allting med en kopp te i solen på trappan. 


Hann med lite övningar med Axa. Dels när vi var ute var det ju de vanliga inkallningarna och lite kontakt men jag har också hunnit med "klossträning" och backa. Hon är jätterolig att träna med men en sak jag stör mig lite på är att hon är ganska dålig på att kampa så det jobbar vi på! 



Ovido - Quiz & Flashcards