Alla inlägg den 24 mars 2009

Av Monica - 24 mars 2009 06:26

Började jobbet klockan 6 imorse så klockan 5 gick jag och Axa ut på morgonpromenad :) Kallt som bara den...!

Vi passade på att miljöträna lite i omgivningarna hemma. Gick förbi granngården som hade sina hästar ute i hage, tuppen och hönorna i hönsgården och massa läskiga fladdrande pressenningar över containrar.

Trodde jag ja.... Axa´s svans är alltid på topp, och nu när hon såg alla dessa olika saker sänktes den typ 3 cm...  håhåjaja.. Nä, men hon är cool tjej :) Man ser när hon tycker att något är lite läskigt. Hon sjunker ihop men hon stannar alltid upp och tittar en stund. Sen går hon fram och undersöker det läskiga. Vissa gånger löser hon det själv och ibland får hon hjälp av mig.

Passade på att köra mycket inkallning när hon inte hade fokus på mig och det börjar faktiskt arta sig! En gång var hon påväg in i hagen för att hälsa på hästen och då tvärvände hon och kom galopperande när jag ropade på henne :D


Ikväll är det träning på Waxhoms BK, för vår del handlar det mest om att vara på planen och inte bry sig om de andra. Ska fortsätta med övningarna för fotgåendet. Ska påbörja inlärning av backa också men det börjar jag nog med hemma i lugn och ro.

Ovido - Quiz & Flashcards