Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Monica - 19 mars 2009 16:42

Imorse vaknade Axa klockan halv sex som vanligt... fattar hon inte att det är mitt i natten?!! Men hon var hungrig... Nu sitter hon riktigt fint när maten kommer. Hon reser sig en eller två gånger men sen kommer hon ihåg att hon måste ju faktiskt sitta still för att det ska bli någon mat.. :D

Gick och lade med på soffan med henne sen så K och V skulle få sova lite ifred.


Vendela hade simskola halv tio och innan dess hann jag städa lite, diska och baka kladdkaka. Malin och Oliver skulle komma över på lunch :)

Simmet gick bra! Det var första gången på kurs nummer 4. Vi tycker det är ganska viktigt att hon blir väldigt van i vattnet eftersom vi kommer bo på en sjötomt och det känns säkert att hon inte får panik om hon trillar i....


Malin och Oliver kom på lunch, är så kul och se hur han växer. Går med en rasande fart :))


Efter lunchen packade vi in barn och hundar i bilarna och åkte till Vallentuna BK och mötte upp Johan. Vi tänkte träna lydnad men det blåste storm och var skitkallt så det blev inte så långt pass.

För lilla Axas del var det mest basövningar. Kunna avbryta och komma till mig när hon är sugen på att springa till nån annan rolig hund... Började och de första basicövningarna för fotgående. Jag kör en annan metod än vad jag gjort tidigare och efter idag känns det helrätt!!! Hon fattade direkt och denna metod är inget tjat i så det känns superbra faktiskt. Ska bli kul och se slutresultatet.

När vi kom hem var lilla Axa helt slut och däckade i sin korg :)


Imorgon ska vi köra på Järfälla BK, hoppas det är såpass mycket barmark att jag kan lägga ett litet spår till Axa.


Ovido - Quiz & Flashcards