Alla inlägg under mars 2010

Av Monica - 31 mars 2010 10:26

är för mig dessa två helt underbara tjejer!!

Mamma älskar er   



  

Av Monica - 31 mars 2010 10:20

Tiden går så otroligt fort!! Nu är hon snart 2,5 vecka. Igår var det besök på BVC och hon väger nu 4485g   Sköterskan tyckte hon såg jättefin ut!


Idag ska vi till Dandryds sjukhus och kolla hörslen. Sen är alla kontroller i samband med förlossningen avklarade.

  


     




På fredag ska jag träna lite sök med Axa, det ska bli hur kul somhelst. Även om jag nog får börja från början...   

Av Monica - 28 mars 2010 12:54

  Vad tiden går fort!! Nu är det snart två veckor sedan mitt liv blev fullständigt   


Lilla Eveline (som hon antagligen ska heta) fortsätter med sitt ypperliga humör! Äter, sover och däremellan ligger hon och tittar lugnt på omgivningen.



Vendela är jättesnäll mot Eveline och klappar och kramar   

Hoppas det håller i sig och att dom kan bli riktigt bra kompisar! Vi försöker att ta med Vendela så mycket som möjligt när det gäller Eveline och att inte stänga henne ute. Klart man blir lite nervös när hon gungar henne i babysittern för att trösta eller när hon kramar lite hårt... men istället för att säga nej och förbjuda så visar vi hur hon kan göra istället!

  



Idag ska jag ta och träna lite lydnad med Axa. Ska bli kul att komma igång igen   

  

Av Monica - 22 mars 2010 08:52

Jag har ju alltid haft en teori om att man får ett lugnt barn och ett vilt barn   

Det har ju aldrig varit något snack om att Vendela är det galna barnet   

Men nu när jag var gravid så slog det mig plötsligt: tänk om Vendela är det lugna barnet och det som låg i magen skulle bli vild och galen    så jag har gått och varit lite orolig över det där..

Men, jag har inte behövt oroa mig!! Lilla tjejen är hur lugn och cool som helst    Äter, sover och däremellan snackar hon lite. På nätterna sover hon 2-3 timmar och sen vaknar och vill amma lite för att sen somna om igen. *LYCKA*

Så livet som 2-barnsmamma känns helt underbart såhär efter en vecka!!


  


  




Det enda mörka molnet på himlen just nu är att jag har en del magont. Är rädd att det kan vara en infektion efter förlossningen men det tar emot att åka till akuten och sitta där flera timmar och vänta... Men blir det inte bättre finns det ju inget val. Men på grund av att jag mått så dåligt har det inte blivit av att jag skickat bilder på underverket till alla som vill ha, men det kommer snart!!  



Av Monica - 14 mars 2010 18:21

Klockan 13.29 föddes vår lilla dotter på Danderyd! 4240 g och 53 cm och alldeles ljuvlig   


Återkommer med lite mer detaljer men det var överlag en mycket bra förlossning!!!


  

Av Monica - 11 mars 2010 13:15

verkar det som!!

Var är hon någonstanns? BF är på måndag och jag hade helt iskallt räknat med att hon skulle vara född vid detta laget, jag vet att man inte kan kan vara säker på det men Vendela kom ju 11 dagar för tidigt...


Jag känner mig bara stor och otymplig och så har jag ont överallt.   Det är inget roligt längre, nu vill jag träffa vår bebis!!!


Lilla älskade människan har fått tagit bort gipset och går nästan som vanligt på benet. Hon var så otroligt modig på sjukhuset när dom tog fram en såg som lät väldigt högt och såg läskig ut!


  


Nu går hon på förskolan 4 dagar i veckan mellan 8-15 vilket jag tror är räddningen både för henne och för mig    Hon tycker jag är skittråkig som är så stor och orörlig och hon pratar alltid om barnen och alla fröknar på förskolan. Det är så otroligt skönt att hon trivs där!


  

Provar vårens solglasögon   

 

 

Lilla Axa får inte ens en tillstymmelse till den aktivering som hon borde få och det dåliga samvetet ligger och gror hela tiden. Men, vi var iväg och röntgade och resultatet blev HD grad A och ED ua (0)     Ett stort tack till Kristin för sällskap och för att du höll Axa i tassen inne på röntgenbordet, jag var ju portad p.g.a magen   

Det ser otroligt bra ut med röntgenresultaten för kullen och vi säger GRATTIS till alla ägarna, nu väntar snart MH och nya äventyr   



Ovido - Quiz & Flashcards